Copyallright en Drukkerij Lotgerink werken sinds 2013 samen. We leveren vanuit het gezamenlijke pand in Oldenzaal een uitgebreid pakket drukwerkdiensten. Van hoge kwaliteit, met optimale service. Dat is aan ons wel toevertrouwd. Drukkerij Lotgerink is sinds decennia een begrip in Oldenzaal als het gaat om offsetdruk en Copyallright kent een trouwe klantenschare vanwege het hoogwaardige digitale drukwerk. Door die expertises samen te voegen, kunnen we het meest uitgebreide pakket leveren. Een versterking dus, die we met beide handen aangrijpen. 

Copyallright en Drukkerij Lotgerink - drukwerkpartners

Jasper Maseland en Hans Lotgerink weten wat er bij komt kijken om goed drukwerk te leveren. 'Het gaat bij ons om kwaliteit en service. Een bijzondere afwerking om net wat authentieker naar buiten te kunnen treden, speciaal papier dat precies past bij de uitstraling van de folder, autobelettering in exact de goede kleuren...standaard waar kan, maatwerk waar nodig: dat is waar we sterk in zijn.  Bij ons kunnen klanten altijd terecht voor advies, drukproeven of een kleurcontrole aan de persen. Geen probleem, het tegenovergestelde zelfs. We hebben graag dat u langskomt, zodat u zeker weet dat alles goed is. Wij controleren nog alle bestanden die bij ons worden aangeboden. Zijn de afbeeldingen van goede kwaliteit, vallen er geen teksten weg; de verantwoordelijkheid voor het juist aanleveren van de bestanden ligt natuurlijk bij de opdrachtgever, maar reken maar dat onze werkwijze gewoon geld bespaart.'

Uitgebreid assortiment

We leveren alles uit eigen huis. of het nu huisstijldrukwerk, een brochure, autobelettering, een geboortekaartje of textielbedrukking is. Handig voor u: gaat het om drukwerk, dan kunt u voor alles terecht op 1 adres. Voor bedrijven, verenigingen én particulieren.

Onderscheidend in service

Een persoonlijke benadering, alle tijd voor vakkundig advies, gedegen kennis van druktechnieken en materialen, nauwkeurige controle, snelle service. Precies die dingen onderscheiden ons bedrijf van de standaard drukkerijen. Bij ons werken vakmensen die drukwerk tot drukkunst verheven hebben. 

Kort samengevat

  • Hoge kwaliteit digitaal printen en drukwerk 
  • Full-service drukkerij en printshop
  • Snelle afhandeling
  • Minimale kosten
  • Makkelijk bereikbaar

Nu bestellen of extra info? Bel met 0541 - 532 982.